Horecameubilair

De op maat gemaakte meubels van AparD zijn bij verschillende horecazaken te vinden. Je kunt bij ons terecht voor stoer, onderhoudsvriendelijk of comfortabel horecameubilair. 

Complete terrassen
We kunnen complete terrassen leveren met tafels, banken en loungesets. Uiteraard alles geheel op maat gemaakt van duurzaam hout. Om een industriële look te creëren gebruiken we ook diverse gegalvaniseerde stalen onderdelen. 

Voor extra sfeer op een terras maken we vuurtafels en vuurzuilen met een ombouw van veiligheidsglas. Zo wordt het voor gasten nóg gezelliger om plaats te nemen op het terras. Denk daarbij ook eens aan een ingebouwde wijnkoeler in een terrastafel, waarin de wijn goed op temperatuur blijft (en de gasten tevreden). 

Loungekussens op maat
Bij de houten loungesets kunnen we speciale op maat gemaakte kussens leveren. Deze zijn van een uitstekende lounge-kwaliteit en zijn goed bestendig tegen een Hollandse regenbui. 

Binnenmeubels 
Ook voor binnenmeubilair bieden we veel opties. Van het renoveren van een bar tot het bekleden van een ruimte met houten wanden en een houten vloer voor het ‘echte kroeg gevoel’. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

Ook een project op het oog of heb je speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!