Hout en staal maatmeubelen

Hout en staal meubels op maat

Exclusiviteit en kwaliteit in hout en staal meubels: bij AparD zit je goed!

Als de firma AparD iets belangrijk vindt, is het dat je exact het product krijgt dat je voor ogen hebt. Daarom bespreken wij altijd uitgebreid wat jouw wensen en ideeën omtrent hout en staal maatmeubelen zijn.

Indien je juist interesse hebt in industriële meubels op maat, biedt de firma AparD jou inspiratie. Wij denken tevens graag met je mee. Op deze manier krijgen wij een concreet idee over hoe je wilt dat jouw hout en staal meubels op maat gemaakt worden. Dit geeft jou zowel praktisch als financieel duidelijkheid. Of het nu gaat om tuinmeubels op maat of uitgebreide constructies, wij informeren je graag over de mogelijkheden en doen je met plezier een aanbieding.

 

Hout en staal meubels op maat

Ben je zakelijk op zoek naar hout en staal maatmeubelen, voor binnen of in de tuin? Als gespecialiseerde firma ontwerpt en realiseert AparD complete projecten van A tot Z: van een hout en staal tv meubel, tafel of kast tot volledige winkelinrichting. Laat je liever een luxe bijgebouw of carport plaatsen bij jouw woning? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Tijdens de genoemde projecten werken wij ook regelmatig samen met architecten.

Ben je zakelijk op zoek naar binnen- of buitenmeubilair? AparD ontwerpt en realiseert complete projecten, een volledige winkelinrichting tot compleet horecaterras. Ook vervaardigen wij tuinmeubels op maat voor een mooi resultaat. Bekijk onze projecten voor diverse voorbeelden. Hieronder vind je een beknopt overzicht van onze diensten:

  • Binnenmeubelen zoals bureaus, kasten, dressoirs, salontafels en TV meubels. Deze kunt u op maat laten maken.
  • Buitenmeubelen of tuinmeubelen zoals tuintafels en tuinbanken
  • Luxe buitenkeukens en exclusieve buitenverblijven
  • Overkappingen en tuinhuizen
  • Stalen deuren op maat
     

Als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een hout en staal TV meubel of kast, wij staan graag voor je klaar. En of je nu een bureau op maat wil laten maken of een complete overkapping met berging in jouw tuin wenst, vanaf het eerste contactmoment maken wij graag een persoonlijke benadering mogelijk. Wij verwoorden dit het liefst op de volgende wijze:

AparD staat voor service met een glimlach. Wij zorgen voor tevreden klanten van het eerste contact tot de oplevering van een project.
 

 

Kunnen wij je verder helpen?

Om je verder van dienst te zijn, verwijzen wij je graag naar:

Waarom kiezen voor AparD?
Mooie ontwerpen

Altijd iets AparD’s. Onze hout en staal meubels worden op maat gemaakt.

Kwaliteit en exclusiviteit

Kwaliteit en exclusiviteit zijn vanzelfsprekend bij ons. Uitsluitend de beste materialen worden gebruikt voor industriële meubels op maat.

Uniek maatwerk

Unieke ontwerpen voor maatmeubels van hout en staal, in samenwerking met de opdrachtgever.

Gemak

Gemak vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering van het project.

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen