Hout en staal maatmeubelen

Hout en staal meubels op maat

Exclusiviteit en kwaliteit in hout en staal meubels, bij de firma AparD zit u goed!

Als de firma AparD iets belangrijk vindt, is het dat u exact het product krijgt dat u voor ogen heeft. Daarom bespreken wij altijd uitgebreid wat uw wensen en ideeën omtrent hout en staal maatmeubelen zijn.

Indien u juist interesse heeft in industriële meubels op maat, biedt de firma AparD u inspiratie. Wij denken tevens graag met u mee. Op deze manier krijgen wij een concreet idee over hoe u wilt dat uw hout en staal meubels op maat gemaakt worden. Dit geeft u zowel praktisch als financieel duidelijkheid. Of het nu gaat om tuinmeubels op maat of uitgebreide constructies, wij informeren u graag over de mogelijkheden en doen u met plezier een aanbieding.

 

Hout en staal meubels op maat

Bent u zakelijk op zoek naar hout en staal maatmeubelen, voor binnen of in de tuin? Als gespecialiseerde firma ontwerpt en realiseert AparD complete projecten van A tot Z: van een hout en staal tv meubel, tafel of kast tot volledige winkelinrichting. Laat u liever een luxe bijgebouw of carport laten plaatsen bij uw woning? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Tijdens de genoemde projecten werken wij ook regelmatig samen met architecten.

Bent u zakelijk op zoek naar binnen- of buitenmeubilair? AparD ontwerpt en realiseert complete projecten, een volledige winkelinrichting tot compleet horeca terras. Of misschien een luxe bijgebouw of carport laten plaatsen bij uw woning? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Voor alle genoemde projecten werken wij ook regelmatig samen met architecten. Ook vervaardigen wij tuinmeubels op maat voor een mooi resultaat. Bekijk onze projecten voor diverse voorbeelden. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van onze diensten:

  • Binnenmeubelen zoals bureaus, kasten, dressoirs, salontafels en tv meubels. Deze kunt u op maat laten maken.
  • Buitenmeubelen of tuinmeubelen zoals tuintafels en tuinbanken
  • Luxe buitenkeukens en exclusieve buitenverblijven
  • Overkappingen en tuinhuizen
  • Stalen deuren op maat
     

Als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een hout en staal TV meubel of kast, wij staan graag voor u klaar. En of u nu een bureau op maat wilt laten maken, of een complete overkapping met berging in uw tuin wenst, vanaf het eerste contactmoment maken wij graag een persoonlijke benadering mogelijk. Wij verwoorden dit het liefst op de volgende wijze:

AparD staat voor service met een glimlach. Wij zorgen voor tevreden klanten van het eerste contact tot de oplevering van een project.


 

Kunnen wij u verder helpen?

Om u verder van dienst te zijn, verwijzen wij u graag naar:

Waarom kiezen voor AparD?
Mooie ontwerpen

Altijd iets AparD’s. Onze hout en staal meubels worden op maat gemaakt.

Kwaliteit en exclusiviteit

Kwaliteit en exclusiviteit zijn vanzelfsprekend bij ons. Uitsluitend de beste materialen worden gebruikt voor industriële meubels op maat.

Uniek maatwerk

Unieke ontwerpen voor maatmeubels van hout en staal, in samenwerking met de opdrachtgever.

Gemak

Gemak vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering van het project.

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen