Buitenmeubilair op maat

Buitenmeubilair op maat laten maken?

Wij denken graag met de klant mee over het op maat laten maken van houten tuinmeubelen.

Wil je een unieke houten tuintafel of loungeset? Bij AparD produceren wij diverse buitenmeubilair op maat. Wij denken graag met de klant mee over het op maat laten maken van houten tuinmeubelen. Zowel zakelijk als particulier ben je bij ons welkom voor jouw exclusieve houten tuintafels, buiten loungesets, buitenkeuken tuinbanken of een complete tuininrichting.

 

Unieke tuinmeubels op maat

De trend van houten en stalen meubels vervaardigen wij niet alleen voor binnen, maar ook zeker voor buiten. Door de onderhoudsarme poedercoat afwerking zijn de stalen onderdelen zeer goed beschermd tegen het Nederlandse klimaat. Het blad van de houten tuintafel is vervaardigd uit planken van o.a. Siberisch Larix. Dit is zeer duurzaam materiaal dat weinig onderhoud behoeft. Door het onderhoudsarme materiaal kun je optimaal genieten van jouw buitenmeubilair.

 

Kussens voor jouw tuinmeubel?

AparD gaat voor exclusiviteit en comfort! De bijpassende kussens zijn op maat en naar wens van de klant gemaakt. Voor de rugkussens maken wij gebruik van een plofvulling, waardoor deze zacht en comfortabel aanvoelt zodra men er op gaat zitten. Het zitkussen heeft een drie-zone loungevulling. Dit vormt zich naar het lichaam en is daardoor zeer comfortabel.

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen