Luxe buitenkeuken op maat

Een unieke en luxe buitenkeuken op maat

Intens genieten van je tuin met een buitenkeuken op maat! 

Vind je het heerlijk om buiten te koken voor je vrienden of familie en heb je altijd al gedroomd van een houten buitenkeuken op maat? Bij AparD vervaardigen we unieke en luxe buitenkeukens van duurzame materialen.

De materialen die wij o.a. toepassen in onze buitenkeukens zijn Douglas, eiken en Lariks hout en diverse soorten natuursteen. Wij verwezenlijken jouw buitenkeuken tot een passend ontwerp en vakkundige uitvoering. Houd je van barbecueën? Geen enkel probleem. Wij plaatsen een Big Green Egg in je keuken, dé houtskoolbarbecue van Nederland.

Buitenkeuken met overkapping?

Jouw buitenkeuken combineren met een ander tuinproject op maat, dat kan! Combineer meerdere projecten met elkaar, zoals een buitenkeuken en een stoere overkapping. Hierdoor kun je lekker beschut koken of barbecueën. Of wat dacht je van een keuken met robuuste tuinmeubels op maat? Geniet nu intens van je tuin met de totaaloplossingen van AparD.

Oog voor kwaliteit en duurzaamheid

Door duurzame materialen en houtsoorten te gebruiken is jouw buitenkeuken verzekerd van een lange levensduur. Al onze houtsoorten hebben een FSC of PEFC-keurmerk. Dit garandeert dat al het hout uit duurzame bossen zijn gehaald. Wij gebruiken voornamelijk Douglas, eiken en Lariks hout. Weten wat het verschil is tussen Doulag en Laris hout? Lees dan onze blog.

Ook een buitenkeuken op maat?

Kwaliteit en exclusiviteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en dat zie je terug in onze maatwerk projecten. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring in het vervaardigen van hout en staal maatmeubelen kunnen wij elk ontwerp uitvoeren tot een resultaat van kwaliteit. Geïnteresseerd in onze buitenkeukens? Neem direct contact met ons op!

Bekijk onze buitenkeuken projecten!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen