Luxe buitenkeuken op maat

Een unieke en luxe buitenkeuken op maat

Intens genieten van uw tuin met een buitenkeuken op maat! 

Vindt u het heerlijk om buiten te koken voor uw vrienden of familie. En heeft u altijd al gedroomd van een buitenkeuken op maat? Bij AparD vervaardigen wij unieke en luxe buitenkeukens van duurzame materialen. De materialen die wij o.a. toepassen in onze buitenkeukens zijn; Douglas, eiken en Lariks hout en diverse soorten natuursteen. Wij verwezenlijkingen uw buitenkeuken tot een passend ontwerp en vakkundige uitvoering. Houdt u van barbecueën? Geen enkele probleem, wij plaatsen een Big Green Egg in uw keuken, de houtskoolbarbecue van Nederland.

 

Buitenkeuken met overkapping?

Uw buitenkeuken combineren met een ander tuinproject op maat, dat kan! Combineer meerdere projecten met elkaar; zoals een buitenkeuken en een stoere overkapping, hierdoor kunt u lekker beschut koken of barbecueën. Of wat dacht u van een keuken met robuuste tuinmeubels op maat? Geniet nu intens van uw tuin met de totaaloplossingen van AparD.

 

Oog voor kwaliteit en duurzaamheid

Door duurzame materialen te gebruiken is uw buitenkeuken verzekerd van een lange levensduur. Al onze houtsoorten hebben een FSC of PEFC-keurmerk, dit garandeert dat al het hout uit duurzame bossen zijn gehaald. Wij gebruiken voornamelijk Douglas, eiken en Lariks hout.

 

Wilt u ook een buitenkeuken op maat?

Kwaliteit en exclusiviteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en dat ziet u terug in onze maatwerk projecten. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring in het vervaardigen van hout en staal maatmeubelen kunnen wij elk ontwerp uitvoeren tot kwaliteits resultaat. Geïnteresseerd in onze buitenkeukens? Neem direct contact met ons op!

Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen