14-02-2018

De unieke uitstraling van een maatwerk kastdeur van staal

stalen kastdeur op maat

Zoekt u een maatwerk oplossing voor een stalen kastdeur? Onlangs heeft AparD een trapkast in de woonkamer prachtig afgewerkt met een stalen, op maat gemaakt kozijn inclusief bijpassende deur met houtinleg. Wij doen u graag uitleg over waarom dit maatwerk meubelstuk bij iedereen kan slagen!

Unieke uitstraling van hout en staal

Stalen kozijnen zorgen voor een tijdloze uitstraling van uw woning of kantoorpand. Dit is ook de insteek van de stalen kastdeur die u in de foto’s vindt. De kozijnen geven een karakteristiek uiterlijk aan een oud gebouw en een robuust, modern aanzien aan een nieuw pand.

Deze uitstraling kunnen wij met maatwerk kastdeuren aanbrengen in diverse panden. De stijl van het kozijn uit de foto’s is afgestemd op de eerder door AparD geplaatste taatsdeuren en trapleuning in de hal. Informatie en foto's van dit project vindt u op de pagina: stalen binnendeur!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Of heeft u vragen naar aanleiding van onze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact op via contactpagina of het offerteformulier!

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen