27-12-2017

Tuinmeubelhoes bij AparD voor de winter!

tuinmeubelhoes winter

Nu het winterse weer echt is neergedaald in Nederland, vragen veel mensen zich af hoe belangrijk het is om de buitenmeubelen te onderhouden in de winter. De tuinmeubelhoes van AparD is hiervoor zeer goed geschikt. Hoewel onze meubelen worden gemaakt van duurzame houtsoorten, kunt u met de vrieskou toch rekening houden met het onderhoud.

Werken met duurzame houtsoorten 

AparD gebruikt duurzame houtsoorten zoals Siberisch Lariks. Andere voorbeelden zijn Europees eiken en Iroko. Het voordeel van zulke houtsoorten is dat ze ‘s winters onbehandeld buiten kunnen blijven staan. 

Wel raadt AparD u aan rekening te houden met weersomstandigheden. Dit kan de uitstraling van uw houten buitenmeubelen namelijk beïnvloeden! Als u niets doet, zal het hout buiten altijd vergrijzen door zon, regen, sneeuw en vorst. Wij kunnen ons voorstellen dat u dit niet fraai vindt. Gelukkig kunt u olie gebruiken om het hout te behandelen.

Beschermhoes voor over de meubels

Een alternatief is het afdekken van de tuinmeubelen (uw loungeset, tuintafel) met een mooie beschermhoes. Dit kunt u voor de winter en in het voorjaar doen. AparD kan een dergelijke tuinmeubelhoes onder eigen label en geheel op maat voor u leveren!

 

De foto bij dit nieuwsitem dient ter illustratie van houten buitenmeubilair.

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen