30-08-2017

Leestafel voor groot Feyenoord-boek: Stalen meubel op maat gemaakt

Stalen meubel op maat

Ieder maatwerkproject is uniek voor AparD. Dit bleek maar weer eens bij een recent project waarbij de klant een bijzondere wens had: een leestafel op maat voor zijn Feyenoord-boek! Een meubel dat niet bepaald alledaags is. Dit was voor AparD natuurlijk een leuke uitdaging. De klant wilde graag in staat zijn om het collectorsitem te kunnen bekijken op kantoor middels dit stalen meubel. 

Technische specificaties

De afmetingen van het 30 kilo wegende boek zijn 51x51 centimeter, met een dikte van 10 centimeter. Het unieke boek gaat over de geschiedenis van Feyenoord. Als geboren Rotterdammer was dit voor AparD een project wat enorm aansprak. Het uit te voeren project is namelijk niet eerder gedaan. Omdat het boek 1 meter breed is wanneer het is opengeslagen, was een breed, stalen meubel met een hoek van 30 graden nodig. Hierdoor kan de klant rustig door het boek bladeren.

Wat neem ik mee van dit project?

Nadat ik het ontwerp van dit stalen meubel aan de klant had voorgelegd, werd het ontwerp goedgekeurd. Hierna heeft AparD de opdracht volledig in staal voor de klant uitgevoerd. Om in de wens van de klant te voorzien, is derhalve een soort spreektafel ontworpen. De klant kan daardoor achter zijn barkruk plaatsnemen, om zo door het boek heen te bladeren wanneer hij wilt.

Het aannemen van deze maatwerkopdrachten is voor AparD iedere keer weer bijzonder. De wensen in dit project waren extreem bijzonder. Juist dan is het uitdagend om een meubel op maat te maken dat iets AparD’s heeft en tegelijkertijd overeenkomt met het beeld dat de klant voor ogen had. In plaats van een standaard item kan AparD met zulke meubels op zoek gaan naar creatieve en inventieve oplossingen die het werk leuk en veelzijdig houden!

Meer informatie over onze hout en staal maatmeubelen vindt u op onze diensten-pagina.

Deel deze blog!
Leestafel van staal Stalen meubel
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen