06-06-2018

Luxe buitenprojecten in trek

luxe tuinkamer

Nu de vraag naar luxe buitenprojecten toeneemt, vinden wij het belangrijk om aan te kaarten op welke manier wij u kunnen ontzorgen. Zodra een project in de ontwikkelingsfase is, kan een project namelijk al volledig uit handen genomen worden tot en met de oplevering.

Meedenken vanaf de eerste stap

Wij ontzorgen u graag vanaf de eerste stap. U vertelt ons uw woonwens en wij gaan aan de slag. Wij schakelen een architect in om een ontwerp te realiseren waarvan u versteld staat. Na goedkeuring van een ontwerp, maken wij een planning. Hierin vertellen wij u exact welke werkzaamheden wekelijks verricht worden. Zo wordt u niet alleen ontzorgd, maar bent u ook op de hoogte van de voortgang. U weet tijdens het project te allen tijde waar u aan toe bent.

Luxe tuinkamer

Of het nu gaat om luxe tuinhuizen of duurzame, houten overkappingen, AparD denkt met u mee. In de afbeelding ziet u een een ontwerp van een afsluitbare, luxe tuinkamer dat is aangepast aan de huidige woonsituatie van de klant. Het idee is namelijk om de overkapping zo aan te passen dat er een afsluitbare, verwarmde tuinkamer ontstaat. In de afbeelding vindt u een sfeerimpressie van dit project.

Uiteraard houdt een project niet zomaar op nadat het is opgeleverd. Bij luxe buitenprojecten zoals in de afbeelding ontzorgen wij ook graag nadat het project is opgeleverd. Wij hechten veel waarde aan uw woonwens, of dit nu binnen of buiten is.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en meubels op maat? Wij staan u graag te woord!

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen