14-11-2022

Jouw tuin winterklaar maken!

Nog maar heel even en de winterperiode gaat weer van start. Tijd om jouw tuin winterklaar te maken! Natuurlijk is het fijn als je tuin er netjes bij ligt, zodat je het hele jaar door kan blijven genieten van je overkapping of tuinkamer. Ook in winterse sferen!

Wij geven je wat tips om jouw tuin helemaal winterklaar te maken:


Sluit je buitenkraan af
Zorg ervoor dat je de buitenkranen afsluit voordat de vorstperiode aanbreekt. Dit voorkomt bevroren en gesprongen waterleidingen. Denk ook aan eventuele buitenkranen in je overkapping of tuinkamer.

Plaats vuurtafels
Om in de winterperiode te blijven genieten van je tuin kun je gebruik maken van vuurtafels. Vuurtafels zijn de ideale oplossing voor het creëren van veel sfeer in de tuin. Bij Apard bieden we een ruime collectie op het gebied van vuurtafels, waardoor er altijd één bij zit die past bij jouw tuin. Ga je voor een vierkante uitvoering, rechthoekige of ga je toch voor een vuurzuil? Welke je ook kiest, jouw tuin is helemaal winterproof én klaar voor een gezellige winterbarbecue! 

Bescherm je tuinmeubelen 
Uiteraard wil jij ook volgende zomer weer genieten van je tuinmeubelen. Zorg er dus voor dat je deze beschermt! Zet tuinmeubelen droog en dek ze af, bijvoorbeeld onder je overkapping of tuinkamer. Zo kan je ze ook nog in de winter gebruiken. Heb je nog geen overkapping of tuinkamer in jouw tuin? Tijd voor verandering, bekijk onze mogelijkheden

Zorg voor winterdecoratie
Om jouw tuin echt helemaal winterproof te maken, pak dan uit met winterdecoratie! Winterdecoratie ziet er niet alleen heel gezellig uit, het zorgt er ook voor dat jij vaker in jouw overkapping of tuinhuis te vinden bent. Dus pak die kaarsen, dekentjes en kerstverlichting er maar vast bij!

Ga jij meteen aan de slag met het winterproof maken van je tuin? 

 

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen