11-08-2017

Houten eettafel op maat gemaakt: Waarom ieder project uniek is voor AparD

Tafel op maat online

Hoe is de klant bij ons beland?

Bij dit project was de klant op zoek naar een unieke eettafel. Na het bezoeken van tientallen winkels kwam zij al snel tot de conclusie dat een unieke oplossing niet gevonden kon worden. Dat is het moment dat u zeker weet dat een eettafel op maat gemaakt moet worden. Ieder maatwerk project is namelijk uniek; de klant kent zijn of haar wensen en weet wat hij/zij wil laten maken. Door deze wensen te volgen, krijgt de klant iets wat niemand anders heeft. Niet bepaald een massaproductie item dus!

Bij AparD kunt u online uw tafel op maat aanvragen. Wij komen echter graag langs bij de klant om ideeën om te zetten naar een concreet plan. Het gesprek met de klant geldt hier als uitgangspunt. Ook bij de houten eettafel, door AparD op maat gemaakt, is goed contact een belangrijk aspect geweest. De mogelijkheden van diverse houtsoorten zijn besproken en tot de dag van de levering is contact belangrijk geweest om de eettafel naar wens en op maat te maken. 

Ieder op maat gemaakt project is uniek

De contactmomenten met de klanten zorgen er voor dat voor iedere op maat gemaakte eettafel, TV meubel of welk meubelstuk dan ook nieuwe ideeën ontstaan. Verrassing bij de klant; dat is wat AparD in de beginfase van een project een goed gevoel geeft. Dat is de basis die ons van een eerste ontwerp brengt tot volwaardige meubels op maat.

Aan het einde van het project was de klant van de maatwerk houten eettafel zeer tevreden: het prachtige hout, goede communicatie en diverse mogelijkheden zorgden voor een prettige afronding!

Heeft u interesse in onze afgeronde projecten van houten eettafels? Neem een kijkje bij het project 'houten tuintafel' bekijk de foto's van dit project hieronder! Indien u ook zo een houten tafel op maat wilt laten maken, kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen!

Deel deze blog!
Houten eettafel op maat gemaakt Eettafel op maat gemaakt Eettafel op maat goedkoop Eettafel op maat, hout Houten eettafel op maat gemaakt
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen