15-12-2022

Dé tuintrends voor 2023!

Het einde van het jaar is in zicht, dus tijd om te kijken naar de tuintrends van 2023! In deze blog lees je drie tuintrends ter inspiratie voor jouw tuin!

Natuurlijke materialen
Natuurlijke materialen in de tuin blijven populair en zijn daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Ook zorgen natuurlijke materialen in je tuin voor meer contrast en spanning, dus kom maar op met die houten overkapping! 

Vetplanten 
De zomers worden steeds warmer in Nederland, wat betekent dat sommige planten deze hitte niet goed overleven. Om er toch voor te zorgen dat er genoeg groen is in je tuin kun je vetplanten plaatsen! Vetplanten zijn zowel bestand tegen droogte als tegen koude winters en zijn daardoor gemakkelijk te onderhouden. 

Schuifpui plaatsen 
De schuifpui is een belangrijke trend die terugkomt in het nieuwe jaar. Deze trend zorgt ervoor dat je in alle seizoenen geniet van de tuin, zonder dat je belemmert wordt door de weersomstandigheden. Ook wij van AparD verzorgen regelmatig overkappingen en tuinhuizen met een schuifpui! Neem hier een kijkje voor voorbeeldprojecten met een schuifpui.

Welke trend ga jij in 2023 integreren in je tuin?

 

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen