03-12-2020

Tuinmeubels op maat: wat zijn de trends voor 2021?

Grote kans dat je in deze najaarsperiode minder vaak in de tuin te vinden bent. De zomer lijkt nog ver weg, maar toch is het een goed idee om alvast na te denken over de inrichting van je tuin voor het komende jaar. Waarom?

Als je nog dit seizoen tuinmeubels op maat besteld, ben je volgende zomer verzekerd van een prachtige op maat gemaakte houten tafel, loungebank óf vuurtafel. Bij AparD helpen we graag bij het opdoen van inspiratie. Wat worden de trends van 2021 op het gebied van tuinmeubilair en wat past er bij jou? Lees snel verder en kom er achter!

Trend 1: De vuurtafel staat centraal
Ook in 2021 zien we dat de vuurtafel thuishoort in de tuin. Vooral in de winter en tijdens de frisse voorjaarsavonden is dit dé ideale oplossing. Waar dit vroeger nog grote staande branders waren, hoeven vuurtafels tegenwoordig helemaal niet meer zo groot te zijn. Ook voor de wat kleinere tuinen maken wij deze geheel op maat. Zet ‘m naast je loungebank en geniet van de warmte!

Trend 2: Eet buiten!
Buiten eten is zoveel leuker dan binnen. Nóg leuker is het als je je maaltijd ook daadwerkelijk buiten kunt bereiden. Denk maar eens aan een lekker stuk vlees (of vis) op de Big Green Egg bbq. Gewoon in je eigen buitenkeuken! In 2021 zal het buiten eten weer een belangrijke trend zijn. Een compleet ingerichte buitenkeuken met overkapping, tafel, haard en misschien wel meer? Alles is mogelijk. Wij bouwen de buitenkeuken van je dromen.

Trend 3: Je tuin als tweede woonkamer
Als het om thuis gaat, is de tuin de ultieme plek om tot rust te komen. Daarom moet je het jezelf zo comfortabel mogelijk maken. Met een loungebank van duurzaam Siberisch Larikshout moet dit zeker lukken! Omdat een houten bank an sich niet erg lekker zit, bieden wij bijpassende kussens, geheel op maat gemaakt en naar jouw wens. Door de plofvulling in de rugkussens zal jij je loungebank niet meer willen verlaten…

Wil je ook van je tuin genieten als het iets minder goed weer is? Kies dan voor een luxe overkapping in dezelfde stijl als die van je de tuinmeubelen. Dan heb je het comfort van binnen, met de voordelen van buiten. Goed voorbereid 2021 in? Wacht dan niet te lang en wees verzekerd van een op maat gemaakt tuinmeubel van hout en staal. Neem gerust contact met ons op of vraag meteen een offerte aan.

 

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen