10-01-2020

Buitenkeuken van hout

Al eens gedacht aan een mooie buitenkeuken? Je ziet ze steeds vaker, ze geven een mooie reden om meer tijd in je tuin door te brengen. Wij bouwen en plaatsen de buitenkeukens netjes op maat en installeren ze met aanvullende accessoires, als bijvoorbeeld een stoere bijpassende eettafel.


De liefde voor het barbecueën en het comfortabele buitenleven staat altijd centraal in het ontwerp van onze buitenkeukens op maat en de bijpassende tuinmeubelen. Of je nu van een landelijke of moderne stijl houdt, onze producten kenmerken zich door een robuuste en tijdloze uitstraling. Welke houtsoorten we het meest gebruiken? Dat is heel divers. Met name douglas hout is tegenwoordig in trek, welke we met het vakmanschap dat je van ons gewend bent bewerken in de werkplaats.

Zoals gezegd is douglas hout vandaag de dag een veel gebruikte houtsoort, mede vanwege de duurzaamheid en gunstige prijs kwaliteit verhouding. We kunnen echter op verzoek ook andere houtsoorten toepassen. Voor het frame van de keuken is, in contrast met het hout, een robuuste staalsoort een optie. En wat dacht je van beton, natuursteen of hout voor het werkblad?

De barbecue vormt over het algemeen het middelpunt van de tuin, welke zich uitstekend laat aanvullen door een luxe buitenkeuken en bijpassende tuinmeubelen. Wij bouwen en plaatsen deze geheel in de stijl van jouw tuin en hechten grote waarde aan de wensen die daarbij komen kijken. Wat betreft de BBQ zelf zijn er uiteraard veel mogelijkheden, waaronder de gas barbecue of houtgestookte alternatieven, met als tip de Kamado of Green Egg.

Duurzaamheid en kwaliteit Onze visie hierin is helder; ‘Een product leveren waar de klant jarenlang plezier van heeft’. De buitenkeukens worden allemaal zorgvuldig samengesteld en per opdracht gemaakt, waarmee we het eenvoudig maken om alles volledig op jouw wensen af te stemmen. Het is tevens mogelijk om de meubels onbewerkt af te leveren, zodat je hier zelf mee aan de slag kunt. Bewerking kan met diverse soorten olie of beits en geeft het meubel op deze manier
een eigen uitstraling.

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen