26-02-2019

5 redenen voor een tuinoverkapping op maat

Bent u een buitenmens of binnenmens, met een tuinoverkapping kunt u de ambiance van uw interieur en tuin prachtig laten samensmelten. Hier onze 5 redenen om te kiezen voor een houten tuinoverkapping op maat.

 

5 redenen voor een tuinoverkapping op maat:

  • Schaduw op warme lente- en zomerdagen.

Tijdens de lente- en zomermaanden kan het kwik aanzienlijk oplopen. Een comfortabele schaduwrijke plek is dan alles wat u op dat moment nodig heeft. Geniet intens van uw beschutte tuinoverkapping met een heerlijk glas wijn en koele zomerbries. 

 

  • Beschut buiten zitten, ook in de koude maanden!

U bent een buitenmens en wil graag langer genieten van uw tuin, maar houdt u niet van gure regenbuien? Of wilt u meer het binnen-buitengevoel in uw tuin? Met een tuinoverkapping zit u heerlijk beschut in de koude herfst- en wintermaanden. Bij AparD bieden we ook de mogelijkheid om een houtkachel, tuinhaard of moderne vuurkorf te plaatsen.

 

  • Altijd passend in uw tuin.

Omdat AparD alle constructies op maat vervaardigd zijn de tuinoverkappingen te allen tijde passend in uw tuin. Wij adviseren u graag bij de materiaalkeuze, zodat alles is afgestemd naar uw wensen. Of u alleen een terrasoverkapping wilt of toch een overkapping met berging, AparD realiseert uw droom overkapping!

 

  • Vervaardigd van duurzaam hout.

Door duurzame materialen te gebruiken krijgt uw tuinoverkapping direct een luxe uitstraling en bent u verzekerd van een lange levensduur van uw tuinoverkapping. Al onze houtsoorten hebben een FSC of PEFC-keurmerk, dit garandeert dat al het hout uit duurzame bossen zijn gehaald. De duurzame houtsoorten die wij voornamelijk gebruiken zijn; Douglas en Lariks.

 

  • Tot 10 jaar garantie

Door duurzame materialen te gebruiken zoals Douglas hout kunnen wij een garantietermijn van maar liefst 10 jaar waarborgen. Douglas hout heeft van nature een hoge duurzaamheid (duurzaamheidsklasse 3) en sterkte. Daarom is deze houtsoort zeer geschikt voor buitenconstructies.

 

Tuinoverkapping op maat door AparD

Tuinoverkapping prijzen zijn afhankelijk van uw persoonlijke stijl en voorkeuren. AparD is een gespecialiseerd bedrijf in alle mogelijke houtconstructies. Bent u geïnteresseerd in de exclusieve luxe tuinoverkappingen die door ons vervaardigd zijn? Bekijk het overzicht van onze projecten of neem direct contact met ons op!

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook uw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen