28-07-2021

3 redenen om een lichtkoepel in je veranda of overkapping te nemen

Wil je heel graag een veranda aan huis of een overkapping in de tuin, maar twijfel je omdat je denkt dat er weinig lichtinval is na het plaatsen hiervan? Dan hebben we de ultieme oplossing voor je: het monteren van een lichtkoepel in het dak!

Meer licht 

Hoeveel lichtinval je creëert is aan jou: neem je een grote lichtkoepel of een kleintje? Of wens je eerder een lichtstraat? Het kan - afhankelijk van de grootte van het dak natuurlijk - allemaal! Bij AparD bouwen we veranda’s en overkappingen en houden we rekening met al jouw wensen: zo ook de montage van een lichtkoepel in het dak. 

Meer ruimte

Niet alleen wordt de ruimte of tuin lichter, het zorgt ook voor een optische illusie: de ruimte lijkt namelijk groter wanneer je lichtinval van boven hebt! Een lichtkoepel in het dak zorgt er dus voor dat de ruimte onder je overkapping of veranda ruimer wordt. Dat wil je toch!

Uitstraling

Industrieel, landelijk… Bij AparD houden we ervan. Een lichtkoepel in je dak zorgt voor nóg meer uitstraling: het is niet alleen praktisch, maar ook een stuk mooier. Zo geef je je veranda of overkapping een ‘upgrade’ en krijgt het een luxe sfeer. En dat terwijl je relatief niet veel meer betaald!

Ben je nu ook op zoek naar een overkapping of veranda op maat gebouwd en zou je graag een lichtkoepel in het dak willen? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden. We komen graag al je wensen tegemoet!

Meer zien? Neem eens een kijkje bij een soortgelijk project.

 

Deel deze blog!
Offerte aanvragen?

De projecten van meubelmaker AparD zijn origineel en 100% op maat. Ook jouw meubels laten maken? Neem contact met ons op voor een verrassend resultaat met hout en staal! 

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact (privacyverklaring).

Offerte aanvragen